NYTT I NORGE! Introduksjonskurs i Eurytmimassasje etter Tanja Baumgartner 

 

Du trenger ingen forkunnskaper.

 

Eurytmimassasje:

Er en kunstnerisk massasjeform som ivaretar hele mennesket. Hver behandling er individuelt tilpasset pasienten og baserer seg på spesielle bevegelser som blir påført kroppen. Den er bygget på syv nivåer. I første nivå opplever pasienten hvordan massasjen kjennes ut på kroppen. I siste steget er pasienten selv istand til å massere seg selv med sin egen bevissthet. 

 

 

Tanja Baumgartner er grunnleggeren av eurytmimassasjen. Hun har hatt en kronisk sykdom og helbredet seg selv gjennom eurytmimassasje. Dette var utgangspunktet hennes for å utvikle en massasjemetode som alle kan lære. Tanja er foredragsholder, kursholder, lærer, leder for kunstneriske prosjekter med ungdom og har et institutt i Sveits kalt «ArteNova" hvor hun forsker på hvordan bla. bevegelser forandrer plantenes vekst.

 

 

Hvorfor ta kurset?

Dette er en unik sjanse hvor du kan lære mer om din kropp, sjel og din identitet. Her får du oppleve en massasjeteknikk som ivaretar hele deg. Den gir deg overskudd, avspenning og glede!

Kanskje trenger du å hjelpe barnet ditt med spenninger i kroppen, søvn- og konsentrasjonsvansker eller andre utfordringer?  Eller du ønsker rett og slett å være din egen terapeut slik at du kan hjelpe deg selv eller andre med å forebygge slik at man sikrer et sunt og godt liv?

Da er dette kurset for deg! 

 

Som kursdeltager får du individuell veiledning av Tanja for hvordan du med dine ressurser kan bruke massasjeteknikken til å hjelpe deg selv og andre.

 

Introkurs

fredag 18. mai 2018, kl 9.00 - 18.00

lørdag 19. mai 2018, kl 9.00 - 18.00

 

Fordypningskurs

pinsesøndag 20. mai 2018, kl. 9.00 - 18.00

pinsemandag 21. mai 2018, kl. 9.00 - 18.00

 

sted: Regnbuen Steinerbarnehage, Nesvangen 4, 1394 Nesbru

 

pris per kurs: kr 2000,-

 

Påmelding innen 16. mai 2018 til anneweidner7@gmail.com

 

Eurytmimassasje etter Tanja Baumgartner

 

Tanja Baumgartner har gjennom 30 år fulgt mennesker som har hatt fysiske og psykiske lidelser. Utifra denne erfaringen har hun utviklet en metode for hvordan mennesker igjen kan komme i kontakt med sine livskrefter for å helbrede seg selv. Hun grunnla i 2007 en eurytmimassasjeutdanning og forsker siden 2000 i spenningsfeltet mellom kunst og vitenskap ved Institut ArteNova i Basel i Sveits. 

 

http://www.unternehmen-eurythmie.ch